Casa fiecărui este locul pentru regenrarea energie și încărcarea cu energie pozitivă. Mobila Tinco vă oferă comoditate și confort maximal pentru o viață mai bună.

5 lucruri de care să ții cont atunci când îți faci un dulap la comandă

Pentru că va rămâne pentru mult timp alături de tine și vrei să rămână mereu funcțional ți-am pregătit

niște reguli de care să ții cont atunci când îți alegi un dulap la comandă

În dependență de tipul de material și calitatea acestuia depinde și durabilitatea în timp, rezistență la

multiple utilizări și aspectul, alege raportul optimal dintre preț și calitate.

Optează pentru culori neutre ( bej, alb, lemn) care se potrivesc cu orice interior, astfel chiar dacă peste câțiva ani vei hotărî să schimbi decorul, dulap se va potrivi perfect.

Ce mobilă de bucătărie se potrivește dimensiunilor spațiului tău?

Indiferent de dimensiunile încăperii, cu un design potrivit, poți crea spațiu în cea mai îngustă ori minusculă bucătărie sau să umpli cu stil o bucătărie imensă.

Dacă ai o bucătărie îngustă, mai mult ca sigur îți dă bătăi de cap din cauza spațiului insuficient pe care ți-l oferă pentru a depozita vasele, tacâmurile sau proviziile. Profită de spațiul liber pe care ți-l garantează peretele de care este lipit un modul ai mobilei de bucătărie și amenajează-ți acolo câteva suporturi de care să agăți cănile preferate sau o bară metalică pentru cel mai des folosite cuțite.

Ce palete de culori sunt cele mai potrivite pentru mobila de bucătărie?

Pentru stil modern, este recomandat să folosești acele culori calde despre care vorbeam la capitolul tendințe 2019. De exemplu, în locul unui galben aprins, folosește un galben muștar și combină-l cu un gri mat sau cu negru pentru un contrast deosebit.

În funcție de dimensiunile bucătăriei și de cât de multă lumină naturală pătrunde în această încăpere, poți folosi orice culoare care presupune o atmosferă vie, revigorantă, de la cele pământii precum bordo, albastru pal, galben muștar, până la cele metalice sau chiar mate.

Colțare de bucătărie: sfaturi și idei pentru alegerea colțarului potrivit

Un element esențial care te poate ajuta să economisești mult spațiu și să ai confort este colțarul de bucătărie.

Atunci când cumperi unul, trebuie să alegi în primul rând

materiale de calitate, precum lemnul masiv și stofa, care rezistă mult, cele care au prețuri mici de obicei nu sunt din cele mai bune materiale.

Mai mult decât atât, trebuie să ții cont de designul bucătăriei și să alegi un colțar care să îl completeze perfect, atât în ceea ce privește paleta de culori, cât și texturile alese.

Cum alegem materialul pentru blatul de bucătărie?

Materialul din care este făcută mobila de bucătărie este la fel de important precumculorile ace steia, atât în ceea ce privește caracterul său estetic, cât și cel practic.

Lemnul natural poate oferi bucătăriei tale o atmosferă rustică și confortabilă. Mai mult decât atât, blaturile confecționate din acest material sunt extrem de funcționale, igienice și pot fi tratate pentru a rezista la temperaturi înalte sau la umezeală. Totuși, acesta se poate decolora, zgâria și crăpa în timp la contactul cu agenții chimici sau cu alți factori externi. În același timp, blatul de lemn nu se curăță chiar atât de ușor, însă există anumite soluții care te pot ajuta în acest sens.